Ödevata Gårdshotell

Invigning av Ödevata gårdshotell

PRESSINBJUDAN
6 mars 2018

Invigning av Ödevata Gårdshotell

Intresset för natur- och kulturupplevelser i Sverige ökar. Samtidigt ökar kraven från utländska turister på hög boendestandard. Under vintern 2017 och 2018 har Ödevata, Emmaboda, satsat på att utveckla vårt B&B till ett Gårdshotell med hög boendekvalitet i historisk miljö. Detta har skett i samarbete med lokala hantverkare och delfinansierats av Jordbruksverket och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Totalt uppgår investeringen till närmare 2 miljoner kronor.

Nu är etapp 2 klar, en månad tidigare än planerat, och hotellet är redo inför 2018 års högsäsong.
DET VILL VI FIRA!

Var: Ödevata Gårdshotell, Ödevata 104, 361 92 Emmaboda
Datum: 9 mars 2018
När: 12:00 – 13:30

Media hälsas välkomna tillsammans med våra gäster. Eftersom vi mer än gärna bjuder er på lunch så meddela oss gärna att ni kommer. Kontakta Malin Axelsson på info@odevata.se eller 0471-504 30

Under invigningen kommer Ann-Marie Fagerström, kommunalråd i Emmaboda kommun, att klippa bandet. Alla lokala hantverkare som arbetat med renoveringen kommer att uppmärksammas och intresserade kommer att få en rundvandring i Gårdshotellet. Invigningsceremonin avslutas med en gemensam lunch. Ödevatas ägare Malin och Magnus Axelsson finns tillgängliga för intervjuer under arrangemanget.

Läs mer om Ödevata Gårdshotell och bakgrunden till renoveringen

Välkomna!