Ödevata Gårdshotell

Invigning av Ödevata gårdshotell

PRESSINBJUDAN
6 mars 2018

Invigning av Ödevata Gårdshotell

Intresset för natur- och kulturupplevelser i Sverige ökar. Samtidigt ökar kraven från utländska turister på hög boendestandard. Under vintern 2017 och 2018 har Ödevata, Emmaboda, satsat på att utveckla vårt B&B till ett Gårdshotell med hög boendekvalitet i historisk miljö. Detta har skett i samarbete med lokala hantverkare och delfinansierats av Jordbruksverket och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Totalt uppgår investeringen till närmare 2 miljoner kronor.

Nu är etapp 2 klar, en månad tidigare än planerat, och hotellet är redo inför 2018 års högsäsong.
DET VILL VI FIRA!

Var: Ödevata Gårdshotell, Ödevata 104, 361 92 Emmaboda
Datum: 9 mars 2018
När: 12:00 – 13:30

Media hälsas välkomna tillsammans med våra gäster. Eftersom vi mer än gärna bjuder er på lunch så meddela oss gärna att ni kommer. Kontakta Malin Axelsson på info@odevata.se eller 0471-504 30

Under invigningen kommer Ann-Marie Fagerström, kommunalråd i Emmaboda kommun, att klippa bandet. Alla lokala hantverkare som arbetat med renoveringen kommer att uppmärksammas och intresserade kommer att få en rundvandring i Gårdshotellet. Invigningsceremonin avslutas med en gemensam lunch. Ödevatas ägare Malin och Magnus Axelsson finns tillgängliga för intervjuer under arrangemanget.

Läs mer om Ödevata Gårdshotell och bakgrunden till renoveringen

Välkomna!

Nytt sommaren 2022 i Ödevata: "Axelssons Gröna Länga"Axelssons Gröna Länga är inte bara hållbart, varje lägenhet berättar också en historia.

Alla "nya" reglar, isolering, fönster osv. till Axelssons Gröna Länga är nu återbruk.

Axelssons Gröna Länga var en gång i tiden en kasernbyggnad. 2021 drog vi i gång vårt återbruksbyggnadsprojekt och förfallna byggnaden blir ett spännande nytt, återbruk och klimatpositivt lägenhetshotell.

Det kommer bli tre lägenheter i detta hus. Varje lägenhet kommer ha två sovrum, allrum med köks pentry, tv, sittgrupp, internet, och badrum med dusch. Det finns även en egen uteplats med sjöutsikt och egen grill.