Hållbarhet & Ödevata

Boka en klimatsmart upplevelse: Gården som är ett hållbart semesterparadis mitt i Småland

Välkomna till Ödevata, det lilla paradiset i den småländska skogen. Gården mellan sjöarna ligger 10 km utanför Emmaboda, och bara en bilfärd ifrån Glasriket, Öland och Astrid Lindgrens Vimmerby. Bo på vårt gårdshotell som håller mycket hög standard, planera in ett givande studiebesök eller förlägg din nästa konferens hos oss här på Ödevata. Är du på resa genom Småland ser vi fram emot att träffa dig och ser till att du trivs: Personligt och självklart bemöter vi våra gästers önskemål! 

126045257_794843691078715_5818091975879504681_n

Om Ödevata

Ödevata har en spännande historia. Det är en vacker, faluröd gård omringad av sjöar som från början var ett stort lantbruk. 

Möt våren i Ödevata

Miljöprogram

Vi har tagit fram ett ekoprogram att dokumentera våra ansträngningar och lära oss hur vi kan förbättra våra metoder att bli den mest hållbara semestermål i Sverige.

Odevata_logotypfooter

Ödevata Gårdshotell
Ödevata 104
SE – 361 92  EMMABODA

Tel: +46 47 150 430
E-mail: info@odevata.se

 

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

Karin Norling

Kalmar

Njuta av en oförglömlig semester i Sverige! Dags att boka din nästa semester?
Välkommen till Ödevata!

Boka din semester på Ödevata nu och upplev den vackra svenska landsbygden och allt vad den har att erbjuda!

Lite större sällskap?

Hyr alla tre semesterlägenheterna, Axelssons Gröna Länga, för upp till 9 vuxna + 3 barn. Våra lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse, inklusive en kökspentry, bekväma sängar, rymligt allrum, och egen terrass med sjöutsikt där du kan njuta av den friska luften och den vackra naturen. Du kan också njuta av aktiviteter som fiske, paddling, bastu, vandring och mycket mer i området.

Ett rum kanske räcker?

Våra rum på gårdshotellet är stilfullt inredda och erbjuder en bekväm vistelse med fantastisk sjöutsikt. Du kan också njuta av hotellets gemensamma utrymmen, inklusive två självhushållskök, samlingsrum, två balkonger och flera uteplatser där du kan slappna av och bara vara.