Gruppresor och läger

Ödevata är ett paradis för alla slags grupper: barn, ungdomar, familjer, företag och föreningar

Här finns en inkluderande, vacker och avskild plats mitt i naturen. Perfekt för de som ordnar sitt eget schema och ”bara” hyr boende hos oss.
Vi har mycket återkommande grupp till oss. Företag och familjer som semestrar tillsammans. Vi har ett gäng som bokat en semestervecka tillsammans med sina vänner varje år i nu 11 år på rad. Jaa – Ödevata är mycket omtyckt för just detta. Vi är en hotspot för en annorlunda weekend i sverige.

annorlunda weekend i sverige gruppresa semester
hotell för stora familjer sverige hyra hus stort sällskap

Max 25 pers.

12 rum

2 kök

Tv m. Chromecast

Wifi

Parkering

När man vill vara för sig själv en stund… 

Att vara tillsammans men var för sig. Att få möjligheten att fylla minnesbanken med spännande upplevelser och lugna stunder – allt finns här, redo för er att uppleva och att utforska. Här kan du få en annorlunda semester på en riktigt mysig plats med de som står dig nära.

Är ni sugna på en härlig vecka i Sverige tillsammans med era nära, vänner eller familj? Här på Ödevata kan ni kombinera upplevelser tillsammans med egentid. Uppleva lyxen av att boka ett helt hotellet för er själva under en skön sommarvecka.  Att få njuta av en härlig familjesemester i södra Sverige, kan det bli bättre? 

I det vackra hotellet finns det 12 sovrum vilket betyder att ni kan vara upp till 25 personer. Här finns också ett stort samlingsrum för mysiga spelkvällar och långa samtal, enbart för er förstås. 

Rummen är fördelade på två våningar så ni kan dela upp er till exempel efter önskemål om sovmorgnar eller familjevis ni väljer. Här på Ödevata är det en familjär och informell stämning. 

Hotellet och alla hotellrummen håller självklart en riktigt hög standard. Alla rum är ljusa och fräscha med privat badrum och sköna sängar. 

På varje våning finns det ett välutrustat kök där ni gemensamt eller var för sig lagar era måltider på tider som passar er. Vill ni laga mat utomhus går det utmärkt, under 2022 byggs ett helt nytt utekök. Allt för att göra er vistelse så bekväm som möjligt. 

Bokning

Vill ni ha en fantastisk semester tillsammans? Redo att ha en annorlunda weekend i sverige? Konceptet är att man bokar hela gårdshotellet / huvudbyggnaden för sig själva.

Går ej att boka online – skicka en bokningsförfrågan på info@odevata.se och berätta gärna lite om er grupps intressen.

Priser

Hyr hela hotellet för er själva en hel vecka

  • 70 000 kr för en grupp på upp till 25 pers inkl alla även barn. 
  • 125 000 kr för 14 dagar

Priserna är exklusive frukost.
Exkl. slutstädning och bäddning: 65 500 kr

Dessa priser gäller även HS. I lågsäsong kan vi pruta lite beroende på vilken/vilka veckor det gäller.

I lågsäsong kan ni dessutom boka hela hotellet för er själva enstaka nätter

  • En natt:  Pris från 15 000 kr inkl frukost, max 25 pers.
    13 000 kr exkl. frukost. 

I detta dygnspriset ingår bäddning och slutstädning av alla sovrum ingår. Städning av kök och samlingsrum måste gruppen göra själv.

Huset är på 550 m2. Mycket utrymme inomhus och oändligt med utrymme utomhus. 

Incheckning efter kl 15:00 och utcheckning senast kl 10:00.

Att åka på semester med barn kan ibland vara en utmaning men inte på Ödevata Gårdshotell! 

Det här hotellet är verkligen gjort för stora familjer. Runt hotellet finns det enorma ytor för umgänge och äventyr för stora och små. Under hela veckan hos oss har ni tillgång till en vedeldad bastuflotte, två roddbåtar (med elmotor), två kanoter, grillkåta, tipi, utekök, utomhusschack mm, listan på aktiviteter kan göras ännu längre. Skog och sjöar omger hela hotellområdet så mer naturnära upplevelse än på Ödevata är svårt att hitta. 

När ni bokar hela gårdshotellet bjuds ni också på studiebesök av prisvinnande Ödevatas hållbarhetsprojekt. Att hotellägarna Malin och Magnus har satt målet att vara den mest hållbara turistanläggningen i hela världen låter väl spännande? Här finns det massor olika spännande projekt på gång, både stora och små. 

Som ni förstår finns här något för alla, vare sig ni vill vara aktiva från morgon till kväll eller bara mysa på en filt med en bok på området. Vill ni resa med familjen i Sverige är det här den perfekta platsen. 

I närområdet finns det mängder med utflyktsmål, alltifrån historiska Kalmar slott till charmiga Luffarmuseet, glasblåsning i Målerås till Duvemåla. Det finns också flera mysiga slingor för vandring och cykling.

Egentligen är det inte vi som ska berätta om allt härligt som finns här utan våra gäster:

SMULTRONSTÄLLE

Fantastiskt underbart är Ödevata fiskecamp !!! Vi är återkommande gäster som återkommer om och om igen kommer inte att hitta något bättre än detta ställe som ligger inbäddat i skogen med sjön inpå knuten. Superfina nyrenoverade rum i gårdshotellet , finns båtar att hyra och även fiskeutrustning om man behöver. Bär och svamp i skogen vid säsong! Sist men inte minst det trevliga paret som äger fiskecampen gör allt för att gästerna ska trivas ! 

Nyrenoverat, snyggt, rent och mysigt med fantastiska vatten för paddling och skogmarker för promenader och svampletning.

Mycket trevligt bemötande och aktiviteter för hela familjen; paddling (tonåring), båt med liten elmotor; (pensionärerna 80+), skogen; (hunden) och vi mittemellan som vill pröva allt. Bonus att få höra om nya växthuset/fiskeodlingen! Mycket intressant och innovativt. God frukost!

Omtanke i detaljerna

Värdparets engagemang, miljöprofilen och den fina naturen gör ett boende på Ödevata gårdshotell till en mycket positiv upplevelse. Vi hyrde hela hotellet till en släktträff och överraskades bl a med nyfångade kräftor till en av middagarna. Den lilla bastun nere vid sjön var en perfekt plats för långa och härliga samtal.

Perfekt plats

Helt perfekt plats för den som vill vara nära naturen. Vi var 18 personer och hade tillgång till kök och stor gemensamhetslokal där vi kunde laga vår egen mat och umgås på kvällen. Under dagen åktes det pulka och försök till pimpling på sjön gjordes det var snöoväder. Men vad gör väl det. Vi hade även hyrt badtunna och bastu vilket var helt underbar. Vi tänker absolut försöka komma tillbaka vid ett annat tillfälle

Som vi inledde med, allt finns här. Redo för er att uppleva och utforska – en hemester med extra allt. Varmt välkomna att bli en del av Ödevatafamiljen!

Går ej att boka online – skicka en bokningsförfrågan på info@odevata.se 

Berätta gärna lite om er grupps intressen i mailet så kan vi hjälpa er att få en personlig och lyckad vistelse hos oss. 

Odevata_logotypfooter

Ödevata Gårdshotell
Ödevata 104
SE – 361 92  EMMABODA

Tel: +46 47 150 430
E-mail: info@odevata.se

 

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

Karin Norling

Kalmar