Boka

Om Ödevata

Vi är en boende- och konferensanläggning med hållbarhet i fokus, ett semestermål där ni får möta naturen, varandra och er själva. Med omtanke och engagemang erbjuder vi en mötesplats för klimatpositiva upplevelser.

Hoppa till slutet: För de som bara vill boka ett rum. Den här knappen sparar dig besväret att skrolla genom de extra aktiviteterna mm. 

Skrolla upp lite

Formulär för enstaka bokningar

  Rumtyp*

  Odevata_logotypfooter

  Ödevata Gårdshotell
  Ödevata 104
  SE – 361 92  EMMABODA

  Tel: +46 47 150 430
  E-mail: info@odevata.se

   

  Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

  Karin Norling

  Kalmar

  Nytt sommaren 2022 i Ödevata: "Axelssons Gröna Länga"Axelssons Gröna Länga är inte bara hållbart, varje lägenhet berättar också en historia.

  Alla "nya" reglar, isolering, fönster osv. till Axelssons Gröna Länga är nu återbruk.

  Axelssons Gröna Länga var en gång i tiden en kasernbyggnad. 2021 drog vi i gång vårt återbruksbyggnadsprojekt och förfallna byggnaden blir ett spännande nytt, återbruk och klimatpositivt lägenhetshotell.

  Det kommer bli tre lägenheter i detta hus. Varje lägenhet kommer ha två sovrum, allrum med köks pentry, tv, sittgrupp, internet, och badrum med dusch. Det finns även en egen uteplats med sjöutsikt och egen grill.