Villkor

Välkommen till Ödevata Gårdshotell

Incheckning till rummen är från kl 16:00. Det går utmärkt att ankomma sent, bara ring och meddela oss om ni kommer efter kl 18:00 så kan vi sätta er nyckel i dörren. Ni som kommer speciellt för aktiviteter är mycket välkomna redan från morgonen och ni får tillgång till rummen så fort de är klara.

Utcheckning enskilda rum senast kl 11:00. Grupper checkar ut senast kl: 10:00.

Att bo på Ödevata Gårdshotell innebär att er säng är bäddad och klar när ni kommer och det finns handdukar inlagda. Vi städar ert rum efter er avresa. Ni städar själva det gemensamma köket efter varje gång ni använt det.

Om ni bokat frukost frågar vi er vid ankomst vilken tid ni önskar äta frukost och försöker sedan tillgodose detta.

Avbokning av rumsbokningar kan göras fram tills kl. 18:00 dagen innan ankomst. Bokningar som görs en månad eller mer innan ankomst som måste avbokas senast 14 dagar innan ankomst.

För gruppbokningar, stugbokningar eller företagsbokningar tillämpar vi alltid förskottsbetalning och avbokning måste ske minst 30 dagar före ankomst. Vid avbokning senare debiteras hela bokningen.

Övrigt viktigt – Vi vill erbjuda alla våra besökare en lugn och avkopplande vistelse. Även våra grannar som bor i Ödevata permanent har vi stor respekt för och de ska fortsätta trivas här tillsammans med våra gäster. Det är därför inte tillåtet att spela hög musik eller på något annat sätt störa. Klockan 23:00 ska alla som vill kunna somna ostört. Vi ber er kontakta oss direkt om ni känner er störda.

Om något råkar gå sönder eller om något slitage utöver det normala har förekommit, ersätter alltid gästen detta med det faktiska beloppet.

Vi har ett rum som är tillgängligt för dig som är rörelsehindrad. Rummet måste bokas direkt till oss. Husdjur är tillåts till en avgift, men måste meddelas vid bokning. Rökning är förbjuden inomhus. Allt fiske har upptagningsregler. Dessa får ni skriftligt av oss när ni köper fiskekort.

Service – För bästa service bokar ni även båtar, kanoter, bastu och vedeldat kar mm i förväg. Fiskekort köps enkelt på plats.

Vägbeskrivning – Ödevata ligger 9 km öster om Emmaboda som ligger mitt i krysset mellan Växjö, Kalmar och Karlskrona. Från väg 120 mellan Emmaboda och Örsjö, sväng av vid vägvisare Ödevata. Efter ca 2 km på den mindre asfaltsvägen ser ni gårdshotellet på vänster sida, ett stort rött hus med två våningar och en skylt ”Ödevata – Bo mellan sjöarna” utanför.

Parkera på parkeringen som ligger efter gårdshotellet på vänster sida innan sjön. Ni hittar oss i receptionen/butiken som ligger inne i den stora verkstadsbyggnaden. Använd porttelefonen som hänger bredvid receptionsdörren om den är låst så kommer vi till er.

Alla mycket hjärtligt välkomna! Hälsningar Malin och Magnus Axelsson i Ödevata

Odevata_logotypfooter

Ödevata Gårdshotell
Ödevata 104
SE – 361 92  EMMABODA

Tel: +46 47 150 430
E-mail: info@odevata.se

 

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

Karin Norling

Kalmar