Aktiviteter

Ödevata är en upplevelse gård med tillgång till härlig natur!

Fiska, meta, åka båt eller paddla kanot i någon av de intilliggande skogssjöarna. Vandra eller ta en stilla promenad utmed olika uppmärkta lederna. Cykla, plocka bär och svamp. Bada, leka, sola och koppla av vid vattenkanten eller relaxa i bastu och vedeldat kar med stjärnklar himmel som tak. Vintern bjuder på gnistrande dagar med isfiske, skidåkning och skridskoåkning. Ni behöver inte stanna för en lång tid – ni som bokar en sista minuten weekend är lika välkomna!

68417235-b0KSK

Fiske

Bara vara

1, befintlig bastu på flotte idag i norrsjön, blid 2

Bastu

Rinner glas

Glasriket

gäst bild paddling minnisota (2)

Paddling

IMG_31148

Cykla i Glasriket

Vandring

IMG_6401

Utvandrarbygden

Odevata_logotypfooter

Ödevata Gårdshotell
Ödevata 104
SE – 361 92  EMMABODA

Tel: +46 47 150 430
E-mail: info@odevata.se

 

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

Karin Norling

Kalmar

Njuta av en oförglömlig semester i Sverige! Dags att boka din nästa semester?
Välkommen till Ödevata!

Boka din semester på Ödevata nu och upplev den vackra svenska landsbygden och allt vad den har att erbjuda!

Lite större sällskap?

Hyr alla tre semesterlägenheterna, Axelssons Gröna Länga, för upp till 9 vuxna + 3 barn. Våra lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse, inklusive en kökspentry, bekväma sängar, rymligt allrum, och egen terrass med sjöutsikt där du kan njuta av den friska luften och den vackra naturen. Du kan också njuta av aktiviteter som fiske, paddling, bastu, vandring och mycket mer i området.

Ett rum kanske räcker?

Våra rum på gårdshotellet är stilfullt inredda och erbjuder en bekväm vistelse med fantastisk sjöutsikt. Du kan också njuta av hotellets gemensamma utrymmen, inklusive två självhushållskök, samlingsrum, två balkonger och flera uteplatser där du kan slappna av och bara vara.