Bara vara

Ödevata: Omgiven av sjöar och natur

Stillhet. Sinnesro. Avkoppling.

Går du och hjärnan på högvarv? Har barnen, eller hela familjen, blivit beroende av elektronisk stimulans? Vill du träna på din förmåga till stillhet? Umgås med nära och kära i en avkopplande miljö? Njuta av varandras sällskap?

Kom till Ödevata!

Här kan du sitta en stund, titta ut över sjön och lyssna på tystnaden. Bada från badplats och badflotte. Meta. Spela kubb, eller brännboll. Vandra längs vandringsleder. Motionera på uppmärkta motionsslingor och gå på skattjakt i naturen.

Vid sjökanten finns det grillplatser, tipi, grillkåta och bryggor.

Njut av långa sommarkvällar, av Framtidens orangeri och låt dig framemot höstkanten se och omfamnas av mörkret.

Ödevata präglas av frihet och plats för alla. Här finns stora möjligheter till gemenskap. Gott om naturlig avskildhet. Och generösa utrymmen, både utomhus och inomhus.

Här kan du slappna av.

Och vakna utvilad efter en natt i sköna sängar.

Mer Info:

Ödevata erbjuder dig som övernattande gäst flera olika typer av aktiviteter. Varmt välkommen att boka, både vid incheckning och i samband med rumsbokningen.

Det finns mer att göra!

68417235-b0KSK
Fiske
Bara vara
Bastu
Rinner glas
Glasriket
Paddling
IMG_31148
Cykla i Glasriket
Vandring
IMG_6401
Utvandrarbygden
Odevata_logotypfooter

Ödevata Gårdshotell
Ödevata 104
SE – 361 92  EMMABODA

Tel: +46 47 150 430
E-mail: info@odevata.se

 

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

Karin Norling

Kalmar