Ödevata Gårdshotell

Fira nationaldagen med oss och njut av nationaldagsfika

Nationaldagsfika - 6 Juni mellan kl 13-16

Varmt välkomna att fira en härlig nationaldag tillsammans med oss!
En nationaldag ska firas med ett riktigt kalas eller hur? Därför bjuder vi in till kalas med 7 sorters kakor och nybakade bullar.

Pris: 100kr per person (barn under 7 år: 30 kr)

För att undvika både smitta (och matsvinn) vill vi att ni bokar i förväg på info@odevata.se eller ringa +46 47 150 430.

Gör gärna den här dagen till en lite extra miljösmart dag och ta cykeln, då ger vi er 10% rabatt på priset.

Varför inte åka iväg för nationaldagen?

Att åka iväg på nationaldagen är ett populärt sätt att fly vardagen och kicka igång sommaren. På landsbygden kan du uppleva god mat, trevliga aktiviteter och fint boende.  

Längtar du efter att spendera sommaren utomhus? Vill du vandra, paddla, simma och cykla på samma ställe? Då är Ödevata perfekt för dig! Ödevata är omgiven av skogar och sjöar, det finns därför många vandringsleder och paddelmöjligheter!

Boka vårt nationaldagspaket idag! Stanna nära naturen och upplev utomhus som aldrig förr!

Nytt sommaren 2022 i Ödevata: "Axelssons Gröna Länga"Axelssons Gröna Länga är inte bara hållbart, varje lägenhet berättar också en historia.

Alla "nya" reglar, isolering, fönster osv. till Axelssons Gröna Länga är nu återbruk.

Axelssons Gröna Länga var en gång i tiden en kasernbyggnad. 2021 drog vi i gång vårt återbruksbyggnadsprojekt och förfallna byggnaden blir ett spännande nytt, återbruk och klimatpositivt lägenhetshotell.

Det kommer bli tre lägenheter i detta hus. Varje lägenhet kommer ha två sovrum, allrum med köks pentry, tv, sittgrupp, internet, och badrum med dusch. Det finns även en egen uteplats med sjöutsikt och egen grill.