Ödevata Gårdshotell

Matrunda Kalmar Län 2021

matrunda matupplevelse kalmar

Vi en del av matrundan i Kalmar Län

De flesta fantastiska autentiska matdestination är inte de som finns i nån guider. På matrundan kommer du att besöka lokala dolda pärlor som är omedelbar favorit bland besökare. Du kan till och med lära dig om lokala rätter, hur historien och den lokala kulturen har påverkat maten.

Du lär antagligen inte mycket om den kulturella betydelsen av viss mat, liksom när och hur den äts om du inte går på en matrunda. Detta är också ett utmärkt tillfälle att utforska regionen och förstå hur annorlunda Kalmar län är från andra delar av Sverige.

Speciellt matrundapaket

Du kan besöka alla platser som nämns i matrunda någon annan gång, men du kommer inte att kunna uppleva så mycket. Detta är en speciell upptäcktsresa där lokalbefolkningen ger dig tips om glömda rätter, traditionell mat och intressanta berättelser bakom varje ingrediens. Du kan till och med ta några av rekommendationerna hem och återskapa den underbara upplevelsen.

Du kommer få smaka på de lokala smakerna och närproducerade råvaror, ha fantastiska värdar, och lära känna Kalmar län bättre. Om du vill stanna längre för att du bara inte kan lämna det vackra landskapet bakom dig, eller vill kombinera din vistelse med andra aktiviteter, kontakta oss så hjälper vi dig!

Läs mer om paketet eller kontakta oss via epost, info@odevata.se, eller ring oss: +46 47 150 430 för bokningsfrågor.