Semester på landet med stor familj eller sällskap

Hyr hela gårdshotellet inför sommaren

Till sommaren 2022 har vi ett specialerbjudande där ni kan hyra hela gårdshotellet! Det faluröd mangårdsbygnad renoverades och byggdes om till ett gårdshotell. Idag har huset 12 sovrum, två självhushåll kök och ett stort samlingsrum. Huset är på 550 m2 och rummen är fördelade på två våningar.

hotell för stora familjer sverige hyra hus stort sällskap

Det finns fler som semestrar i stora sällskap, många med sin familj, några med sina kollegor, och det finns de som reser med sin förening. På en familjeresa eller gruppresa får ni gott om tid att verkligen umgås och spendera tid med varandra på en plats som fokuserar på att leva i nuet. Det är dock svårt att hitta rätt ställe att stanna på med sin stora familj och sällskap. Ska man hyra hus? Eller rum på ett hotell?

Många i familjen eller sällskapen? Inga problem

Vårt gårdshotell erbjuder rum med plats för upp till 25 personer! Så bjud in alla i familjen, på jobbet, eller i föreningen för en avslappnad semester i naturen med roliga aktiviteter. Se fram emot en semester där ni bor rymligt och tillsammans.

Från pris: 60,000 kr/vecka

Semestern bör vara en tid för återhämtning, inte upptagen som vårt dagliga liv. Ni kommer att känner er utvilad att vara i en lugn miljö i motsats till en hektisk stad. Att spendera tid i naturen kan vara bra för er. Naturliga miljöer är idealiska för att ladda eran energi, vilket kan hjälpa er att känna friskare och gladare.

Alltför många gånger handlar semester om att göra så mycket ni kan med den lilla tid ni har. För att få en riktig paus, ingen mer planering och rusa runt. Sitt stilla under den klarblå himlen bredvid typiska faluröda hus och njut av den lugna tiden med dig själv, och dina nära och kära istället.

Varför Ödevata är perfekt för gruppresor

På Ödevata finns det något som passar alla generationer, som paddling, vandring, cykling, simning, fiske, bastu, och många fler aktiviteter. Ödevata är inte bara ett semestermål, vi är också en plats för lärande. Vi siktar på att bli en av, om inte den mest, hållbara turistanläggningen i Sverige. Vi vill visa våra gäster hur man kan ha en mer hållbar livsstil och att det är roligt att ta ansvar också.

Nationaldagspaket nationaldagen resa åka iväg semester

Skicka en förfrågan om pris och datum

  Odevata_logotypfooter

  Ödevata Gårdshotell
  Ödevata 104
  SE – 361 92  EMMABODA

  Tel: +46 47 150 430
  E-mail: info@odevata.se

   

  Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

  Karin Norling

  Kalmar