Fiskepaket

Henrik med gädda

Fiskepaket (2,430 – 3,530kr): 2 nätter i gårdshotellet + 2 dagar båt.

Min./Max. 2 nätter.  (1/9- 30/4)

Dubbelrum (2,430 kr), trebäddsrum (3,230 kr) eller familjerum (4 pers – 3,530 kr) i huvudbyggnaden med eget badrum. Rummet har enkelsängar, resårsängar som enkelt skjuts ihop till en dubbelsäng. Sängarna är bäddade, handdukar är inlagda, det ingår frukost och vi slutstädar rummet efter er avresa. Ni har tillgång till ett välutrustat självhushållskök i samma byggnad. Fritt wi-fi. 

Bli en äkta ”medlem” i vår FiskeCamp och upplev 2 dagars fiske i vänners lag eller med hela familjen. Vi hyr också ut fiskeutrustning. Ni får låna med er en hink med ankare, lina och ett öskar. Flytväst och karta ingår. Fiskekort köpes på plats. Läs mer

Information

  • Du kan fortfarande boka aktiviteterna under andra tider till fullt pris!
  • För ”Ställplats paket”, gå till ”Ställplats” under ”Gårdshotell & Boende”
  • OBS: Vissa paket kräver min. nätter och / eller personer. Vissa är endast tillgängliga under vissa perioder. Se till att du uppfyller kriterierna för paketet. 

Det finns fler paket!

Ödevata FiskeCamp
Ödevata 104
SE – 361 92  EMMABODA

Tel: +46 47 150 430
E-mail: info@odevata.se

 

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön 🙂 efter att ha fått en egen abborre på kroken!

Karin Norling

Kalmar

Nytt sommaren 2022 i Ödevata: "Axelssons Gröna Länga"Axelssons Gröna Länga är inte bara hållbart, varje lägenhet berättar också en historia.

Alla "nya" reglar, isolering, fönster osv. till Axelssons Gröna Länga är nu återbruk.

Axelssons Gröna Länga var en gång i tiden en kasernbyggnad. 2021 drog vi i gång vårt återbruksbyggnadsprojekt och förfallna byggnaden blir ett spännande nytt, återbruk och klimatpositivt lägenhetshotell.

Det kommer bli tre lägenheter i detta hus. Varje lägenhet kommer ha två sovrum, allrum med köks pentry, tv, sittgrupp, internet, och badrum med dusch. Det finns även en egen uteplats med sjöutsikt och egen grill.